Ons bedrijf

Garage Goudswaard 's-Heerenberg

Garage Goudswaard, hét gezelligste autobedrijf in ‘s-Heerenberg

Autobedrijf Garage Goudswaard is opgericht op 1 april 2004 door Bart en José Goudswaard. De autogarage staat bekend als de meest gezellige maar ook deskundige garage van de Achterhoek. Met enorm veel passie en deskundigheid staan de vakspecialisten maar liefst zes dagen per week klaar voor de klanten, dit om alle klanten zo goed mogelijk op maat te bedienen met deskundig vakkennis, hoge service en uitstekende prijzen.

Werknemers

  • Bart Goudswaard (Eigenaar en monteur)
  • José Goudswaard (Administratie en eigenaresse)
  • Freek van Hal (Technisch specialist)
  • Ricardo Kartman (Technisch specialist)
  • Dennis Diepenbroek (Receptie & Werkplaats)
  • Joris Messing (Zaterdaghulp)

Garage Goudswaard is gevestigd te ‘s-Heerenberg aan de Logisitiekstraat 34 en is gelegen vlak aan de Duitse grens. In onze garage beschikken we over heerlijke koffie, voldoende parkeerplaatsen en servicegerichte specialisten die u graag te woord staan. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en leer ons kennen!

Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Garage Goudswaard in 's HeerenbergAls u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Bekijk Garage Goudswaard op Opiness

Met handgemaakt door DS Internet