Winterbanden

Autobanden 's-Heerenberg

De winter verrast met gladde wegen, sneeuw, pekel en andere onaangename omstandigheden voor uw banden. Het is belangrijk dat uw auto tijdens de wintermaanden voorzien is van goede winterbanden. In sommige landen – waaronder Duitsland – is het in een aantal gevallen zelfs verplicht om winterbanden op uw auto te hebben.

Winterbanden wisselen

Wilt u uw winterbanden laten wisselen? Dan bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Wij zorgen er voor dat u de juiste winterbanden gemonteerd krijgt. Uw wielen worden gebalanceerd en vakkundig gemonteerd op uw auto zodat u met een gerust hart de wintermaanden in uw auto kunt blijven rijden. Neem gerust contact op of maak direct een afspraak.

Nieuwe winterbanden

Toe aan nieuwe winterbanden? Wij adviseren u graag om de juiste keuze te maken. Er is een behoorlijk verschil tussen zomer- en winterbanden, maar ook tussen winterbanden onderling. Er zijn ook vierseizoenenbanden beschikbaar die wellicht voor uw situatie de juiste keuze kunnen zijn. Wij helpen u graag, neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Met handgemaakt door DS Internet