Auto importeren

Ford Mustang bij Garage Goudswaard in 's Heerenberg

Wilt u hulp bij het importeren van uw droomauto? Wij helpen u graag van a tot z. Een auto importeren uit het buitenland kan een mooie buitenkans opleveren. In sommige landen zijn bepaalde auto’s goedkoper en soms beter onderhouden. Wij adviseren u graag!

Auto importeren

Bij het importeren van een auto komt heel wat kijken. U moet de auto uiteraard eerst goed bekijken en beoordelen. Als u een keuze heeft gemaakt en de auto wilt kopen is het belangrijk om te weten wat er van u als autokoper wordt verwacht door de lokale regelgeving. Het verzorgen van de juiste (kenteken)papieren is een belangrijk onderdeel.

Ford Mustang bij Garage Goudswaard in 's Heerenberg

Nadat u de auto heeft gekocht kunt u de auto meenemen naar Nederland. Eenmaal in Nederland moet u het voertuig invoeren. Bij de Belastingdienst en bij het RDW. Er komt dus nog wel wat bij kijken, maar wees gerust: Garage Goudswaard heeft jarenlange ervaring in het importeren van (klassieke) auto’s.

Wij helpen u daarom graag met onze deskundigheid bij het invoeren van uw auto! Wilt u het er eens met ons over hebben? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat altijd klaar.

 


Vandaag onze nieuwe auto opgehaald. Super service. Voor ons ingevoerd vanuit Duitsland en tot die tijd leenauto in gebruik gehad. En als klap op de vuurpijl ook een mooi bos bloemen ontvangen.

Geplaatst door Daniël Snelting op zaterdag 14 januari 2017
Met handgemaakt door DS Internet