Oldtimers

Ook uw oldtimer is bij ons in goede handen. Oldtimers hebben een speciaal plekje in ons autohart. De kans is groot dat u in onze werkplaats altijd één of meerder oldtimers aantreft. Dat is niet voor niets!

Ford Mustang bij Garage Goudswaard in 's Heerenberg

Oldtimer reparatie

Wij repareren uw oldtimer met gepaste liefde. En vakkundigheid. Bij het repareren van een oldtimer is gedegen vakkennis en kennis van de oldtimer goud waard. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij overtuigen u graag.

Oldtimer import

Een oldtimer is een auto die doorgaans niet op iedere straathoek te vinden is. Soms zelfs niet binnen de Nederlandse grenzen, wat betekent dat we over de grens gaan kijken. De oldtimer markt in Europa en ver daarbuiten is ontzettend groot. Daar móet de juiste oldtimer te vinden zijn. Lees meer over het importeren van een auto op onze speciale pagina.

Wij zijn specialist in de import van auto’s en helpen u graag!

Oldtimer restauratie

De naam oldtimer zegt het al. Een auto met een behoorlijk verleden. Een mooi verleden ook vaak. Daar hoort wel bij dat de auto wat heeft meegemaakt en soms toe is aan (gedeeltelijke) restauratie. Uw oldtimer is zeker niet de eerste auto die wij vakkundig onder handen nemen. Van Amerikaanse tot Duitse merken, wij weten er raad mee!

Met handgemaakt door DS Internet