Het verhaal achter Garage Goudswaard

‘Vakmanschap is Goudswaard’

Er werd – en wordt – hard gewerkt en dat wierp zijn vruchten af: zo’n vier jaar na het begin groeide het garagebedrijf uit zijn jasje. Daarom werd besloten een nieuw pand aan de logistiekstraat in ‘s-Heerenberg te bouwen, helemaal naar eigen inzicht. Echtgenote José besloot haar andere werkzaamheden te beëindigen en de administratie op zich te nemen. Inmiddels zijn er vier medewerkers die samen met Bart en José een hecht team vormen. “We zien elkaar ook privé en wonen dicht bij elkaar in de buurt, dat geeft een beetje dat familiegevoel,” aldus José.

Bosch Car Service

Garage Goudswaard heeft ook occasions te koop en heeft veel ervaring met het importeren van auto’s. Een specialisatie is onderhoud en reparatie van oldtimers: iets dat Bart en medewerker Freek met veel plezier en deskundigheid uitvoeren. Voor deze specifieke werkzaamheden kun je maar bij weinig garages terecht. Leuke anekdote: een klant was zo tevreden met het werk aan zijn oldtimer dat hij als bedankje een taart kwam brengen – helemaal in de kleur en het model van zijn auto! Overigens is er ook veel kennis in huis wat betreft onderhoud en reparatie van elektrische auto’s en hybrides. Bart en Freek hebben het diploma “elektrische-voertuigentechnicus” op zak. Veel afwisseling in de werkzaamheden dus.

Deskundigheid, persoonlijke benadering en de eerder genoemde uiterst verzorgde uitstraling vormen de spil van het bedrijf. Verder biedt de Bosch Car Service duidelijke meerwaarde: deze in heel Europa gewaardeerde formule staat garant voor hoge kwaliteitsnormen. Zo worden medewerkers van deelnemende bedrijven voortdurend bijgeschoold.

“Bandenwisseldagen”

Vaste klanten zijn inmiddels vertrouwd met de “bandenwisseldagen”, in zowel voor- als najaar op een zaterdag. Het is dan altijd een drukte van belang, waarbij men uiteraard tijdens het wachten kan genieten van een lekker kopje koffie met iets lekkers.

Aan de muur prijkt het certificaat Erkend Duurzaam van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. “Dit garandeert dat wij onze bedrijfsprocessen op duurzame wijze hebben ingericht conform de eisen van het IVDM,” legt Bart uit. “De Erkend Duurzaam-certificering wordt ook vereist door bepaalde klanten zoals overheidsinstellingen die hun voertuigen hier laten onderhouden en repareren.”

Met handgemaakt door DS Internet