Autobedrijven Vruggink en Goudswaard gaan voor synergie

Vanaf Juli starten Goudswaard in ’s-Heerenberg en Autobedrijf Vruggink in Halle een samenwerkingsverband. Door de krachten te bundelen kunnen zij de autobezitters in de Achterhoek en de Liemers optimaal bedienen.

Bart Goudswaard: ,,We voeren één beleid op het gebied van planning en automatisering, we delen de technische kennis en ook het personeel kunnen we uitlenen aan elkaar. Zo zijn we in staat snel te handelen en hoeven we klanten nooit teleur te stellen.”

Kennis en ervaring op het gebied van reparatie, onderhoud en renovatie van oldtimers en Amerikaanse auto’s is een mooie aanvulling voor de klantenkring van Vruggink in Halle en in ’s-Heerenberg ontstaan bij Goudswaard kansen voor de verkoop van occasions. ,,Zo schalen we op in de zakelijke en particuliere markt en dat komt de kwaliteit en diversiteit in ons aanbod ten goede”, aldus Gerbert Vruggink.

Vruggink, tot 2013 dealer van Skoda, is nu onafhankelijk merkspecialist voor Audi, Volkswagen, Skoda en Seat. Goudswaard heeft een universele garage met als bijzonderheid de aandacht voor oldtimers en Amerikaanse auto’s. Beide bedrijven zijn qua grootte gelijkwaardig en voeren het concept van Bosch Car Service, de grootste niet-gebonden garageformule met 375 vestigingen in heel Nederland. Doordat de bedrijven relatief ver uit elkaar liggen, beslaan de ondernemers samen een grote regio.

Met handgemaakt door DS Internet